Home


KIK! communicatie is een full service contact center en communicatie-adviesbureau dat gespecialiseerd is in creatieve communicatiemiddelen op maat.SALES

KIK! Sales support voert kort- en langlopende projecten uit die gericht is op de zakelijke markt. Bovendien verzorgt KIK! intensieve trainingen op het kennisgebied telemarketing om elke callcenter medewerker zo goed mogelijk te laten functioneren. Bij KIK! Sales support worden vaste callcenter medewerkers die gespecialiseerd zijn in een branche gekoppeld aan een klant. 

MARKETING

E-mail campagnes

Hoge verwachtingen van emailmarketing campagnes kunnen alleen worden waargemaakt als aan alle stappen van het proces wordt gedacht. 

E-mail Campagne Abonnement

Continuïteit is erg belangrijk binnen de telemarketing. Met een call win je geen grote klant. Daarom bied KIK! sales trajecten waar elke maand voor een vast bedrag  een e-mail campagne opgestart wordt.


SERVICE

Inbound telemarketing van KIK! Marketing is zowel gericht op bestaande als nieuwe klanten. Uit ervaring weten we dat met name inbound telemarketing een goede inleving vereist van onze telemarketing medewerkers. Bij inbound telemarketing draait het om het contact met uw klanten en prospects. En elk contact betekent een kans. 


MAATWERK

Onze dienstverlening is uw voordeel!

Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of kijkt u bij het betreffende item. U kunt snel en gemakkelijk contact met ons opnemen via ons e-mailformulier. ONZE KLANTEN

Powered by webXpress